tisdag 21 mars 2017

Nya skor

I början av förra veckan beställde jag nya skor från England. Jag fick avisering i torsdags om att de var på väg och beräknad leverans var 23 mars. Typiskt att vi inte skulle hinna få dem innan semestern. Idag hade jag ett missat samtal från ett nummer jag inte kände igen, och som dessutom inte var sökbart. Jag chansade och ringde upp, vilket var tur, för det var han på posten som hade saknat portkod och inte kommit in med skorna. Ett par timmar senare gjorde han ett nytt försök att leverera, efter att ha fått portkoden, så nya skor i min ägo. Samtidigt som han kom med skorna, så sålde jag mina andra skor. Så, ut med Asics Hyper Tri 2 och in med Asics Hyper Tri 3. Tvåan har inte riktigt känts bra sedan jag beställde i en storlek större, så nu gick jag ner i storlek igen. 


Skorna hann dessutom komma lagom till den planerade joggen med Hanna, så då fick jag chans att provspringa dem. Hyfsat lätta (187g i strl 43,5), men rätt tighta runt foten. Jag gillar ju att springa med skorna rätt löst, så det gör ju inget om de glappar lite, vilket dessa absolut inte gjorde. Det blev åtminstone sju kilometer i dem, och det känns för tidigt att uttala om jag gillar dem eller inte. Jag får lov att återkomma i frågan. De lär ju nyttjas några rundor under semestern (aka träningslägret). 


Snygga är de i alla fall. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar