tisdag 14 mars 2017

Och så var det tisdag.

Födelsedagstisdag. Diskret födelsedag på jobbet i tystnad tänkte jag. En stor lapp med "GRATTIS THERESE!" på dörren till mitt rum och ballonger tejpade på mitt skrivbord var inte vad jag räknade med. Jag slapp åtminstone sång. 

Läkarbesök på eftermiddagen. Återigen sitta där och beskriva vad som inte fungerar, alla symptom, varför jag inte klarar av saker, hur jag mår, hur det yttrar sig. Inte vidare upplyftande möte vill jag lova. Alla dessa tårar, när ska de sluta rinna? När ska jag bli normal igen? Kommer jag någonsin att fungera som vanligt igen? 

Och så lite fikagäster på eftermiddagen, väldigt trevligt såklart och väldigt glad för det. 

Och efter det totalt däckad igen, bara att vila lite och samla ork till dagens löprunda. Den där som jag vet att jag så himla mycket behöver. Och innan det mer tårar. 

Idag blev det nästan fem kilometer med Rasmus. Skönt, rätt behaglig temperatur och lite lätt regn. Efter det lite te och sedan kom Lars med smörgåstårta. Mums! 

Nu är det bara att sova, och ladda om för onsdag. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar