söndag 9 april 2017

Långpass.

Idag tänkte jag springa en kortare runda pga känner mig lite överbelastad i fotlederna, och framför allt ena hälen efter ett skutt jag gjorde i poolen för några dagar sedan. Så blev det inte. Det blev en lugn och fin jogg bort till Bahia Feliz. Där tog vi en glass och bajspaus, innan vi långsamt tog oss tillbaka hemåt. Totalt blev det 21 km och över tre timmar i solen (blev en rätt lång paus i Bahia Feliz).

Det är väldigt lugnt på hotellet idag, bortsett från några brittiska kids som inte kan bete sig. Rasmus gav dem onda ögat förut när de härjade vid poolen och skvätte vatten på våra solsängar. 

Nu är det bara elva dagar kvar tills vi åker hem. Det känns lite vemodigt, och tiden går så himla snabbt. Jag har inte hunnit göra något av det jag tänkt göra här nere, som att planera och strukturera upp framtiden. Det blir väl som det blir antar jag. 

Ångest och oro blandat med glädje och hopp. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar