tisdag 18 april 2017

Tisdag.

Imorse blev det en kort morgonrunda med Lars. Vi sprang i Ghandi-parken, och förbi polishuset. Annars, som vanligt, har mest tid spenderats i solen. Skönt! 

Om två dygn är vi hemma igen. Hem till kylan. Jag hade ju hoppats det skulle hinna bli lite vår innan vi kom hem, men det verkar ju kört. Får hoppas att D-vitaminet räcker fram till sommaren, och att sommaren blir fin. 

Jag hoppas även att jag kommer i mina jeans som jag planerat att åka hem i. Kosten har ju inte varit optimal under de här veckorna. Jag gissar på en viktuppgång på minst fem kilo, men den som lever får se. Drygt att ha hosta och snora, så det inte blivit så många långpass som jag hade tänkt här. Det är bara att gilla läget och springa långt när det är dags för det. 

Ta hand om er. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar