tisdag 11 april 2017

Tjock hals.

Igår vaknade jag utan röst, men den kom snabbt tillbaka. Efter söndagens långpass blev det en kort runda igår på nästan fyra kilometer. Imorse vaknade jag med en aningens tjockare hals, så det blev en väldigt lugn trekilometersrunda idag. Resterande del av dagen har spenderats i horisontellt läge med en bok i handen. Just nu läser jag Kärlek sökes av Carin Hjulström, en bok om nätdejting. Den är helt okej, och snart läst ut den också.

När jag är hemma läser jag i princip inga böcker alls. Här blir det ett par eller fler per vecka. När jag var yngre läste jag mycket och ofta. Det är avkopplande att koppla bort tid och rum och sjunka in i en bok.  

Nu är det återigen sovdags här, och snart är vi hemma igen. 

Elin vann två startplatser till Women's Health Halvmaraton nästa lördag, så det ska jag springa med henne. Vi kommer ju hem nästa torsdag, så det blir bra. Jag hoppas jag är pigg och kry tills dess bara. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar