lördag 22 april 2017

Women's Health Halvmarathon.

Idag var det dags för Women's Health Halvmarathon (WHHM). Elin vann två startplatser, så jag fick den ena. Förra året var jag anmäld, men sprang inte pga lite ont i en foten. I år hade det kanske varit smartast att inte springa, pga hosta och förkyld. Jag tog mig i alla fall upp imorse, och tänkte att om jag ska springa, så får jag springa med Elin. Lagom tempo för mig när jag inte kände mig helt hundra och roligt med sällskapet. 

Hanna, jag, Malin och Rasmus åkte upp imorse. Rasmus agerade skyltman och bästa support för samtliga löpare i loppet, medan vi andra tog oss runt den 21,1 km långa tvåvarvsbanan. Det var svinkallt innan start med kall vind, någon hagelskur och allmänt kyligt. Stod och huttrade en bra stund och funderade på hur mycket kläder jag skulle behöva att springa i. Valde i alla fall långa tights, underställströja och tunn tröja, buff, mössa och tunna vantar. Mössan åkte av efter drygt fyra kilometer, och vantarna åkte av och på beroende på temperatur. Den mesta delen av banan hade ändå okej temperatur, det var en liten sväng längs kanalen och vid varvning och mål som det var lite kallare.

Tog det i alla fall lugnt och fint, ena foten framför den andra. En kilometer i taget. 

Och där var dag trehundrafyrtiosex på min runstreak avklarad. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar